Idén az egészség a legnagyobb ajándék

Talán még korainak érzed, hogy a karácsonyi ajándékokon gondolkozz, de biztos vagyok benne, hogy Te is minden évben megígéred magadnak, hogy nem az utolsó pillanatban szerzed be a karácsonyi ajándékokat!


De egy ilyen év után, mint amilyen a 2020-as volt, aminek hatására szinte mindannyiunknak újra kellett értékelnie az életét, a prioritásait, és a saját egészséghez fűződő viszonyát is, felmerül a kérdés:


Mégis milyen típusú ajándéknak van értelme most?


Minek van igazán értéke mindannak a sok változásnak és bizonytalanságnak a fényében, amit idén átétünk?


Ha 2020 tanított nekünk valamit, akkor remélem azt, hogy az egészségünk mindennél fontosabb. Az idei év tanulsága az, hogy igazán az egészségünkbe érdemes befektetni.

Ha egészséget ÉS egyben élményt ajándékoznál idén karácsonyra, akkor lepd meg szeretteidet 5 alkalmas Bowen bérlettel!

A Bowen utalvány vásárlásával: • Egészségmegőrző ajándékot adsz
 • COVID-biztos módon, mert az utalványt online küldöm el
 • Neked sem kell plázába rohangálnod és sorban állnod
 • Nemcsak egészséget, hanem újszerű élményt is ajándékozol
 • Segítesz szerettednek, hogy valóban magával törődjön és tegyen az egészségéért
 • Hazai kisvállalkozást támogatsz, és hulladékmentesen ajándékozol

Miért Bowen kezelést ajándékozz szeretteidnek?


 • A Bowen oldja a testi-lelki feszültséget és stresszt
 • Kellemes, ellazító kezelés, mely fájdalommentes fogásokból áll
 • Erősen nyugtatja az idegrendszert és kiegyensúlyozza annak működését
 • A test önregenerációs folyamatait indítja be és támogatja
 • Bárkin biztonsággal alkalmazható kisgyerekektől az idősebb generációig
 • Közérzetjavító, revitalizáló, fájdalomcsillapító hatású

Hogy mivel tudod most a legjobban kifejezni a törődésedet a szeretteid felé?

Ha az Ő egészségükbe fektetsz a karácsonyi ajándékkal!

Ajándékozz 5 alkalmas Bowen kezelést szeretteidnek, hogy a 2021-es évben biztosan kipihenhessék 2020 fáradalmait, kimerültségét, és újult erővel, kiegyensúlyozottan vághassanak bele az új esztendőbe!

Rendeld meg még ma online a karácsonyi Bowen bérletet szeretteidnek, melyet átutalást követően e-mailben fogok elküldeni neked.

Így érintkezés nélkül, biztonságosan tudhatod le a karácsonyi ajándékvásárlást.

 

Vedd fel velem a kapcsolatot még ma!

Sziller Dalma

Okleveles Bowen alkalmazó

+3620-463-74-72


Ajándékozz Bowen bérletet karácsonyra! Gyakran ismételt kérdések

1MIÉRT BOWEN KEZELÉST AJÁNDÉKOZZAK SZERETTEIMNEK?
A Bowen egy bárkin biztonsággal alkalmazható, finom, fájdalommentes fogásokat alkalmazó manuális technika. A test öngyógyító folyamatait indítja be, kiegyensúlyozza és nyugtatja az idegrendszert, oldja a testben lévő feszültséget, elakadásokat, amelyek a legtöbb testi problémát okozzák.


A 2020-as év mindannyiunkat teljesen kimerített testileg-lelkileg, amely mindannyiunkban megmutatkozott valamelyik, alábbi módon: alvásproblémák, koncentrálási nehézség, emésztési problémák, nyak-, váll- hát-, és izomfájdalmak, szorongás, menstruációs problémák, teljesítmény-csökkenés, gyulladások, termékenységi nehézségek, pánikrohamok, sőt, akár erekciós és szexuális problémák formájában. Ezek mind-mind stresszel összefüggő tünetek és állapotok, fiziológiailag magyarázható válaszreakciók a krónikus stresszre.


A krónikus kimerültséget viszont nem lehet egyszerűen kialudni úgy, hogy az ünnepek alatt többet alszunk, mivel ez a hormonrendszer, az idegrendszer működésének felborulásával is jár, ezért komplexebb megoldásra van szükség a szervezet újbóli egyensúlyi állapotának megteremtéséhez. Ebben tud óriási segítséget nyújtani a Bowen technika, mert ez az integratív módszer az egész testre és annak minden szervrendszerére hatással van: javítja a szervezet vér- és nyirokkeringését, a tápanyagok felszívódását, optimalizálja a hormon-, a kiválasztó- és az idegrendszer működését és a méregtelenítés hatékonyságát.

2MENNYIBE KERÜL AZ AJÁNDÉKUTALVÁNY?
Annyiba, mint az 5 alkalmas akciós Bowen bérlet, azaz 40.000 ft-ba.
Egy Bowen kezelés ára 10.000 ft, így, ha megveszed az 5 alkalmas bérletet, akkor 4 alkalmat fizetsz ki és az 5. alkalmat ajándékba kapod! Ezt a bérlet akciót a COVID-világjárványra való tekintettel hoztam létre, limitált ideig marad ilyen alacsonyan az 5 alkalmas bérlet ára, úgyhogy ne maradj le róla!
3MEDDIG ÉRVÉNYES A BOWEN BÉRLET?
2021 januárjától 6 hónapig érvényes. Így a járványhelyzet elhúzódása esetén is bőven lesz lehetősége ajándékozottadnak az alkalmakat lejárnia.
4MAGAMAT IS MEGLEPHETEM A BOWEN BÉRLETTEL?
Természetesen!


Az énidő, saját egészségünk priorizálása ugyanannyira fontos, mint hogy a szeretteinkkel törődjünk. A Te éved is legalább annyira megterhelő volt, mint a körülötted lévőké, és ha az újévi kívánságaid között úgyis szerepelni fog, hogy magadra több időt és figyelmet fogsz fordítani, akkor szuper befektetés, ha ezt az ajándékutalványt magadnak veszed meg, és előre bebiztosítod, hogy 2021-ban magadra is valóban jusson időd!

5HOGYAN TUDOM MEGVÁSÁROLNI AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYT?
Vedd fel velem a kapcsolatot az info@mindyourbody.hu webcímen keresztül.
Az ajándékkártyát átutalással tudod megvásárolni, az ehhez szükséges adatokat e-mailben küldöm el.
6MILYEN FORMÁBAN KAPOM MEG AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYT?
Online formában, e-mailben küldöm el neked, névre szólóan kitöltve, miután megérkezett az ára a megadott bankszámlaszámra.
A jelenlegi járványügyi helyzet miatt és a fertőzésmentes ajándékozás végett idén csak online formában vásárolható meg az ajándékutalvány.